Suzana Toader, impreuna cu ,,Muzical Studio''

Suzana Toader, impreuna cu ,,Muzical Studio”

Suzana Toader, impreuna cu ,,Muzical Studio”, a lansat  pe data de 23.04.2013 doua albume de muzica populara si de petrecere.

,,Artistii Momentului-Muzica De Chef si Patima”(cd),un album care are parte de un real succes pe piata muzicala datorita pieselor in prima auditie ,piese ce sunt pe placul unei arii largi de ascultatori de muzica buna. In distributia acestui album  avem nume celebre,dar si nume care au un debut sralucitor in fata publicului iubitor de muzica populara si de petrecere,acestia fiind:

Suzana Toader

Vasile Conea

Stefan Muntenas

Florin si Loredana Galis

Ramona Darha

Codruta Rodean

Felician Nicola-Saxofonistul Ardealului

Aici gasiti cantece de petrecere ,dar si cantece care iti merg direct la suflet si iti rascolesc dureri ascunse sau iti aduc alinare!

Cel de  al doilea album , un dvd, este de mult asteptat de fanii Suzanei Toader pt ca aici gasiti celebrele videoclipuri realizate impreuna cu Raba de la Cluj,printre care:,,Mai barbate vreau la mare”, ,,Vreau abonament la sala”..etc.

Acest dvd contine atat muzica etno cat si muzica populara si de petrecere.

Si aici compania Suzanei este una de exceptie,alaturi de ea luand parte la acest proiect urmatorii artisti  renumiti:

Raba de la Cluj

Lusu  de la Deva

Gigel Nicola

Camy de la Deva

Ryana

Daniel Ilie

Adi Balint

Mihai Gheban

Sav Gheban

Si deasemenea conceptul si orchestratia acestui album apartinandui lui Felician Nicola-Saxofonistul Ardealului.

Asadar va asteptam la punctele autorizate de vanzari cd si dvd sa cumparati aceste minunate albume care nu pot sa lipseasca din fonoteca si videoteca d-voastra!!!

 

Cu acest prilej vrem sa facem un apel tuturor iubitorilor de muzica sa nu downloadeze de pe anumite site-uri neautorizate muzica ce ne apartine pt ca se numeste furt si se pedepseste conform legii!!!

Deasemenea facem apel la toti uploaderii care folosesc muzica noastra si implicit a casei de productie,,S.C.Muzical Studio S.R.L.” ca acest fapt se numeste infractiune si se pedepseste conform legii!!!

Constituie infractiune si se pedepseste cu închisoare de la 1 la 4 ani sau cu amenda punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamântul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, astfel încât publicul sa le poata accesa în orice loc sau în orice moment ales în mod individual.

 

Suzana Toader va pupa si va imbratiseaza!!!

Lasă un răspuns

Suzana Toader – Site Oficial : Welcome !

Authorize

Parolă pierdută

Înregistrare